Αντιβανδαλιστικές

Αντιβανδαλιστικές μεμβράνες αυτοκινήτων- κτιρίων.

Προστατέψτε εσάς και την περιουσία σας.

Οι μεμβράνες ασφαλείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την δικιά σας ακεραιότητα,  των αγαπημένων σας προσώπων αλλά και της περιουσίας σας.

Θωρακίστε τα τζάμια της επιχείρησης σας του σπιτιού σας του αυτοκινήτου σας και ξενοιάστε από το γεγονός ότι το τζάμι είναι το ευαίσθητο σημείο από το οποίο μπορούμε να τραυματιστούμε ή να γίνει η αιτία να έχουμε κλοπή ή βανδαλιστική ενέργεια.

Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που θεωρούμε απαραίτητες τις αντιβανδαλιστικές μεμβράνες όπως για παράδειγμα οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία, τράπεζες,  οι σχολές χορού, σχολές πολεμικών τεχνών και γενικά όπου υπάρχει έντονη δραστηριότητα και ιδιαίτερα παρουσία παιδιών.

Στο αυτοκίνητο σας θα νιώθετε ασφαλείς ενώ θα προστατεύετε εσας και την οικογένεια σας από ενδεχόμενη επίθεση κλοπής σε κάποιο φανάρι ενώ θα είστε μέσα ή και την αποτροπή κλοπής του οχήματος σας όταν αυτό είναι σταθμευμένο μιας και πλέον τα τζάμια μας δεν θα είναι το ευαίσθητο σημείο!!

Οι μεμβράνες ασφαλείας υπάρχουν σε διάφανες αλλά και με σκουρότητα όπως και σε διαφορετικά πάχη ανάλογα τις ανάγκες μας!

Με μπλοκάρισμα μέχρι και 98% της υπεριώδους ακτινοβολίας  αλλά και με αξεπέραστες  συνολικές ιδιότητες, οι μεμβράνες ασφαλείας της εταιρείας μας αποτελούν μονόδρομο στην θωράκιση των τζαμιών.