Μεμβράνες ηλιοπροστασίας, διακόσμησης και ασφαλείας VISION

Μεμβράνες που βελτιώνουν κάθε σπίτι και χώρο διαβίωσής.

Αυτήν την εποχή, το σπίτι είναι κάτι παραπάνω από ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. Οι κατοικίες έχουν πια εξελιχθεί σε χώρους πολλαπλών χρήσεων, από χώρους εργασίας, έδρες μικρών επιχειρήσεων, χώρους εκγύμνασης ή διαλογισμού, και ούτω κάθεξής. Με τις μεμβράνες ηλιοπροστασίας, διακόσμησης, ασφαλείας και αντιμικροβιακής κάλυψης, η XPEL μπορεί να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα διαβίωσης σε κάθε κατοικία, μέσα αλλά και έξω.

ΑΝΤΙ-ΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Μειώστε τα hotspots και αποκτήστε περισσότερο έλεγχο στις εσωτερικές θερμοκρασίες με αντιηλιακές μεμβράνες όπως οι VISION™ Clear View Plus. Οι μεμβράνες αυτές προστατεύουν επίσης τους εσωτερικούς χώρους των κατοικιών και των ενοίκων από τις επιβλαβείς υπεριώδης ακτινοβολίες UV.

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Προσθέστε στυλ και παράλληλα βελτιώστε την ιδιωτικότητα οποιουδήποτε δωματίου στην κατοικία σας με τις μεμβράνες διακόσμησης όπως οι VISION™ White Frost, Blackout ή Whiteout. Η διακοσμητική μεμβράνη παραθύρων είναι τέλεια για την βελτίωση όλων των τύπων γυαλιού κατοικιών.

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αποτρέψτε το σπάσιμο των τζαμιών, αποτρέψτε τη παράνομη είσοδο και σταματήστε την εισβολή πριν ξεκινήσει. Η μεμβράνη VISION™ Safety & Security μπορεί να εφαρμοστεί σε παράθυρα, γυάλινες πόρτες και εισόδους για την προστασία της κατοικίας σας και την ασφάλεια των αντικειμένων σας.

CLEAR VIEW

Περιλαμβάνει τις: Clear View Ceramic, Clear View Alloy και Clear View Plus

Οι μεμβράνες CLEAR VIEW έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν στο ορατό φως ενώ κόβουν την υπέρυθρη θερμότητα και τις ακτίνες UV. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιστοποιούν την ορατότητα και από τις δύο πλευρές του γυαλιού.

METALLIC

Περιλαμβάνει τις: Evening View, Blend DR, Silver και Bronze

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα στρώσεων, οι μεμβράνες METALLIC προσφέρουν αυξημένη απόδοση σε μια ποικιλία εφαρμογών και παράγουν μια εξαιρετικά ανακλαστική εξωτερική λάμψη.

NEUTRAL

Περιλαμβάνει τις: Daylight and Dark Neutral

Δημιουργημένες για να προσθέτουν μια ελαφριά λάμψη στο υπάρχον γυαλί, οι μεμβράνες NEUTRAL μειώνουν την αντανάκλαση και τη θερμότητα, χωρίς να έχουν αντανακλαστική, ασημί εμφάνιση.

EXTERIOR

Περιλαμβάνει τις: Blend DR, Silver, Neutral και Clear Performance

Όπου δεν υπάρχει δυνατότητα για εσωτερική εφαρμογή, οι μεμβράνες EXTERIOR επιτυγχάνουν υψηλή απόδοση και παρέχουν σημαντική μείωση της θερμότητας και της λάμψης, ενώ παρέχουν μια φρέσκια και σταθερή εξωτερική εμφάνιση.

WHITE FROST

Για να επιτύχετε το “Frosted Glass” στυλ

Ότι καλύτερο για τη δημιουργία μιας διακοσμητικής εμφάνισης με την ξεχωριστή εμφάνιση πάγου. Αυτή η μεμβράνη προσαρμόζει το γυαλί για εμπορικούς και οικιακούς χώρους και έχει ευρείες εφαρμογές σε γραφεία, εστιατόρια, βιτρίνες, μπάνια, κτλ. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε τόνους, να επιτύχεται ιδιωτικότητα και να διαχωρίσετε χώρους μεταξύ τους.

BLACK OUT

Αξεπέραστη ιδιωτικότητα με την BLACK OUT

Το καλύτερο για τη δημιουργία απορρήτου με προσαρμοσμένη μαύρη εμφάνιση. Αυτή η ταινία προσαρμόζει το γυαλί για εμπορικούς και οικιακούς χώρους και έχει ευρείες εφαρμογές σε γραφεία και εστιατορία, καθώς και πολλαπλούς χώρους σε οικίες και εμπορικά κτίρια.

WHITE OUT

Η μινιμαλιστική αντανάκλαση συναντά τη λαμπερή φωτεινότητα

Το καλύτερο για τη δημιουργία απορρήτου με μια προσαρμοσμένη λευκή εμφάνιση. Αυτή η ταινία προσαρμόζει το γυαλί σε εμπορικούς και οικιακούς χώρους και έχει ευρείες εφαρμογές στον εκλεπτισμένο φωτισμό και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σύνθετες ανάγκες λαμπερού φωτισμού χωρίς αντανακλάσεις.

Μας εμπιστεύονται

Επίσημος εγκαταστάτης XPEL

Πιστοποιημένο και εγγυημένο αποτέλεσμα

Κλείστε ραντεβού