Μεμβράνες ηλιοπροστασίας, διακόσμησης και ασφαλείας για κτίρια και γραφεία

Μεμβράνες που αποδίδουν άψογα σε εμπορικά κτίρια και γραφεία.

Η βελτίωση και αναβάθμιση των ευέλικτων χώρων στα γραφεία και στους εμπορικούς χώρους βρίσκεται σε εξέλιξη. Καθώς ο σύγχρονος κόσμος της εργασίας συνεχίζει να αλλάζει γύρω μας, ο αντίκτυπος που έχουμε από τους χώρους που χρησιμοποιούμε μπορεί να έχει επίδραση σε ό,τι κάνουμε. Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες εμπορικές μεμβράνες προστασίας από βανδαλισμούς και ατυχήματα, αλλά και αντιηλιακές ή και αντιμικροβιακές, σε γυάλινες επιφάνειες, παράθυρα και τζάμια, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι χώροι εργασείας, συναντήσεων και γραφείων είναι άνετοι στην εργασία, ασφαλείς για τους εργαζόμενους και προστατευμένοι  μακροπρόθεσμα.

ΑΝΤΙ-ΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Κάντε έναν επαγγελματικό χώρο πιο δροσερό, πιο ενεργειακά αποδοτικό και πιο άνετο στην εργασία. Οι μεμβράνες ηλιακών παραθύρων VISION™ είναι ιδανικές για την εκτροπή της θερμότητας και της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) σε οποιοδήποτε γραφείο ή χώρο εργασίας.

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ – ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ

Αναβαθμίστε τον εμπορικό σας χώρο με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διακοσμητικών μεμβρανών VISION™. Μεταφέρετε οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων ή γυάλινο διαχωριστικό στο επόμενο επίπεδο με το White Frost, το Blackout Window Film και πολλά άλλα.

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εξ-ασφάλιση ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις. Διαθέσιμη σε πάχη 8mm, 12mm και 15mm, η μεμβράνη ασφάλειας και προστασίας VISION™ έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει επιχειρήσεις και γραφεία από διάρρηξη, αποτρέποντας την παράνομη είσοδο.

CLEAR VIEW

Περιλαμβάνει τις: Clear View Ceramic, Clear View Alloy και Clear View Plus

Οι μεμβράνες CLEAR VIEW έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν στο ορατό φως ενώ κόβουν την υπέρυθρη θερμότητα και τις ακτίνες UV. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιστοποιούν την ορατότητα και από τις δύο πλευρές του γυαλιού.

METALLIC

Περιλαμβάνει τις: Evening View, Blend DR, Silver και Bronze

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα στρώσεων, οι μεμβράνες METALLIC προσφέρουν αυξημένη απόδοση σε μια ποικιλία εφαρμογών και παράγουν μια εξαιρετικά ανακλαστική εξωτερική λάμψη.

NEUTRAL

Περιλαμβάνει τις: Daylight and Dark Neutral

Δημιουργημένες για να προσθέτουν μια ελαφριά λάμψη στο υπάρχον γυαλί, οι μεμβράνες NEUTRAL μειώνουν την αντανάκλαση και τη θερμότητα, χωρίς να έχουν αντανακλαστική, ασημί εμφάνιση.

EXTERIOR

Περιλαμβάνει τις: Blend DR, Silver, Neutral και Clear Performance

Όπου δεν υπάρχει δυνατότητα για εσωτερική εφαρμογή, οι μεμβράνες EXTERIOR επιτυγχάνουν υψηλή απόδοση και παρέχουν σημαντική μείωση της θερμότητας και της λάμψης, ενώ παρέχουν μια φρέσκια και σταθερή εξωτερική εμφάνιση.

WHITE FROST

Για να επιτύχετε το “Frosted Glass” στυλ

Ότι καλύτερο για τη δημιουργία μιας διακοσμητικής εμφάνισης με την ξεχωριστή εμφάνιση πάγου. Αυτή η μεμβράνη προσαρμόζει το γυαλί για εμπορικούς και οικιακούς χώρους και έχει ευρείες εφαρμογές σε γραφεία, εστιατόρια, βιτρίνες, μπάνια, κτλ. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε τόνους, να επιτύχεται ιδιωτικότητα και να διαχωρίσετε χώρους μεταξύ τους.

BLACK OUT

Αξεπέραστη ιδιωτικότητα με την BLACK OUT

Το καλύτερο για τη δημιουργία απορρήτου με προσαρμοσμένη μαύρη εμφάνιση. Αυτή η ταινία προσαρμόζει το γυαλί για εμπορικούς και οικιακούς χώρους και έχει ευρείες εφαρμογές σε γραφεία και εστιατορία, καθώς και πολλαπλούς χώρους σε οικίες και εμπορικά κτίρια.

WHITE OUT

Η μινιμαλιστική αντανάκλαση συναντά τη λαμπερή φωτεινότητα

Το καλύτερο για τη δημιουργία απορρήτου με μια προσαρμοσμένη λευκή εμφάνιση. Αυτή η ταινία προσαρμόζει το γυαλί σε εμπορικούς και οικιακούς χώρους και έχει ευρείες εφαρμογές στον εκλεπτισμένο φωτισμό και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σύνθετες ανάγκες λαμπερού φωτισμού χωρίς αντανακλάσεις.

Μας εμπιστεύονται

Επίσημος εγκαταστάτης XPEL

Πιστοποιημένο και εγγυημένο αποτέλεσμα

Κλείστε ραντεβού