Μεμβράνες προστασίας επιφανειών και ηλιοπροστασίας για σκάφη

Άνεση και την προστασία από την σκληράδα της θάλασσας

Όπως θα σας πει οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ή λάτρης, η φροντίδα ενός τζετ σκι, ενός ταχύπλοου ή ενός οποιουδήποτε θαλασσίου σκάφους, οποιουδήποτε μεγέθους, είναι σημαντική για τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης της θάλασσας. Πολλά από τα προϊόντα XPEL που χρησιμοποιούνται σε αυτοκινητοβιομηχανίες, οικιακές και εμπορικές εφαρμογές, έχουν εξίσου τέλεια εφαρμογή και για την προστασία των σκαφών.

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Το PRIME™ Window Tint μπορεί να εφαρμοστεί σε παράθυρα καμπίνας και τζάμια για να μειώσει την αντανάκλαση παρέχοντας επιπλέον προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ το VISION™ μπορεί να βοηθήσει προστατεύοντας την ιδιωτικότητα, με στυλ και επιπλέον ασφάλεια εκεί που το σκάφος σας το χρειάζεται περισσότερο.

ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΦΙΛΜ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αποκτήστε μακροχρόνια υδρόφοβη προστασία πάνω από την ίσαλο γραμμή με την θαλάσσια κεραμική επίστρωση FUSION PLUS™. Επιπλέον, το FUSION PLUS προσφέρει επίσης συγκεκριμένες συνθέσεις που βοηθούν στην προστασία και τη βελτίωση της εμφάνισης γυαλιού, πλαστικών και ταπετσαριών.

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV & ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Πάρτε τον έλεγχο της θερμοκρασίας και της λάμψης της καμπίνας προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα και τα μάτια σας με τις μεμβράνες υψηλής απόδοσης από την XPEL. Παραδοσιακά χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές αυτοκινήτων, εμπορικών και οικιακών κτιρίων, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μεμβράνες παραθύρων PRIME & VISION που είναι διαθέσιμες και ταιριάζουν στις ανάγκες του σκάφους σας και των επιβατών τους.

Το Skin Cancer Foundation συνιστά τις μεμβράνες PRIME XR PLUS, XR BLACK, και XR BLUE ™ ως επαρκές μέτρο προστασίας από τις υπεριώδης ακτινοβολίες (UV).

  • Παρέχει 99% προστασία UV στη γέφυρα
  • Μειώστε τη θερμότητα υπερύθρων για περισσότερη άνεση στο νερό
  • Εξαλείψτε τις εκθαμβωτικές αντανακλάσεις και βελτιώστε την ορατότητα
  • Οι μεμβράνες ασφαλείας και προστασίας είναι διαθέσιμα για καμπίνες ή εσωτερικούς χώρους
  • Η διακοσμητικές μεμβράνες είναι ιδανικές για να παρέχουν στυλ και να προστατεύουν την ιδιωτικότητας σας
  • Μειώστε τα καυτά σημεία, απολαύστε προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και νιώστε την άνεση με τις αντιηλιακές μεμβράνες

ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ

ΥΔΡΟΦΟΒΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΑΛΟ ΓΡΑΜΜΗ

Το FUSION PLUS ™ MARINE Ceramic Coating είναι ένα προστατευτικό φράγμα από την τριβή, τη θερμότητα και τους διαλύτες από τις σκληρές και απαιτητικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες θαλάσσιες επιφάνειες. Το FUSION PLUS MARINE θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σκάφος αναψυχής σας καινούργιο και γυαλιστερό για τα επόμενα χρόνια.

  • Παρέχει 99% προστασία UV στη γέφυρα
  • Μειώστε τη θερμότητα υπερύθρων για περισσότερη άνεση στο νερό
  • Εξαλείψτε τις εκθαμβωτικές αντανακλάσεις και βελτιώστε την ορατότητα

Μας εμπιστεύονται

Επίσημος εγκαταστάτης XPEL

Πιστοποιημένο και εγγυημένο αποτέλεσμα

Κλείστε ραντεβού