Μεμβράνες ηλιοπροστασίας οχημάτων PRIME

Άνεση και την προστασία σε άλλα επίπεδα

Με τόσες πολλές διαθέσιμες μεμβράνες παραθύρων από την XPEL, το να κάνετε την τέλεια επιλογή για το όχημά σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερο. Είτε με την κορυφαία επιλογή νανοκεραμικής τεχνολογίας (Nano-ceramic), είτε με τη σειρά υψηλής απόδοσης Metal Hybrid, είτε με τις παραδοσιακές μεμβράνες βαμμένες στην απόχρωση των παραθύρων CS Black, υπάρχει ένα φιλμ PRIME™ για κάθε εφαρμογή. Όλα τα PRIME Window Tint υπερτερούν σε σχέση με τους άλλους τύπους και σας κρατούν με άνεση και προστασία, καθώς υποστηρίζονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

ΝΑΝΟ-ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

If you’re looking for maximum performance & protection from your window tint, look no further than nano-ceramic window film like PRIME XR PLUS. Ceramic tint is designed to block out the most heat possible, while reflecting harmful UV rays to keep you safe. No matter the shade, ceramic window tint delivers results you expect.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

For all-around performance and good looks to match, hybrid metallic window tint like PRIME HP BLACK is an optimal choice. Over a classic dyed window tint, metallic window tint will provide strong UV ray protection with a true neutral, “blacked out” appearance for a level of privacy that looks straight from the factory.

ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Don’t let the name fool you – dyed window tint is hardly a thing of the past. With all the advances in modern film technology, PRIME CS BLACK will change the way you think about dyed tint, delivering UV protection and a look that’s made to last a lifetime.

ΝΑΝΟ-ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Το απόγειο της υψηλής απόδοσης. Τέλος.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε από την κορυφή. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επόμενη εγκατάσταση μεμβρανών, ήρθε η ώρα να εξετάσετε τις επιλογές νανοκεραμικών μεμβρανών της XPEL. Σχεδιασμένο για μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, αυτές οι μεμβράνες μπορούν να κρατήσουν το όχημά σας πιο δροσερό και πιο άνετο όπου κι αν κατευθυνθείτε.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΝΑΝΟ-ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • PRIME XR PLUS – VLT: 5, 15, 20, 30, 35, 45, 55. 70
  • PRIME XR BLACK – VLT: 5, 15, 20, 30, 35, 45, 55, 70
  • PRIME XR BLUE – VLT: 70, 80

Το Skin Cancer Foundation συνιστά τις μεμβράνες PRIME XR PLUS, XR BLACK, και XR BLUE ™ ως επαρκές μέτρο προστασίας από τις υπεριώδης ακτινοβολίες (UV).

Νανο-Κεραμική Τεχνολογία

Περιέχει ένα ιδιαίτερο μείγμα κεραμικών σωματιδίων για να λειτουργεί ως στερεό φράγμα προς τη θερμότητα, διατηρώντας παράλληλα την ευκολία εγκατάστασης σε κατασκευή 1,5 mm.

Προστασία Υπεριώδους Ακτινοβολίας

Τα νανο-κεραμικά φιλμ όπως το PRIME XR PLUS παρέχουν προστασία SPF 1.000 που εμποδίζει αποτελεσματικά πάνω από το 99% των επιβλαβών ακτίνων UV που μπορεί να οδηγήσουν σε πολυάριθμους καρκίνους του δέρματος, πρόωρη γήρανση και βλάβες στα κύτταρα του δέρματος.

Μεγαλύτερη Διαύγεια

Στο παρελθόν, η διατήρηση της ψύχρας σήμαινε την επιλογή μιας πιο σκούρας απόχρωσης. Η πολυστρωματική νανοκεραμική κατασκευή παρέχει εξαιρετικά υψηλή απόδοση χωρίς να μειώνει την εξερχόμενη ορατότητα.

Τέλειο σήμα!

Σε έναν ψηφιακό κόσμο, η αποτελεσματική επικοινωνία είναι το κλειδί. Η κατασκευή των μεμβρανώ νανο-κεραμικής τεχνολογίας δεν παρεμβαίνει στα σήματα ραδιοφώνου, κινητής τηλεφωνίας ή bluetooth.

ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Υβριδική τεχνολογία για άνεση και ομορφιά

Χρησιμοποιώντας μια μεμβράνη υβριδικής κατασκευής βαφής-μετάλλου, με μεταλλιζέ απόχρωση, όπως η PRIME HP BLACK, μπορείτε να δώσετε στο όχημά σας την εμφάνιση και την αίσθηση που θέλετε σε πολύ προσιτές τιμές. Παρέχοντας ισχυρή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και μια πλήρη επιλογή βαθμών διαύγειας φωτός (VLT), η υβριδική μεταλλιζέ μεμβράνη παραθύρων είναι μια εξαιρετική επιλογή για οχήματα όλων των ειδών.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • PRIME XP BLACK – VLT: 5, 15, 20, 35, 50

Το Skin Cancer Foundation συνιστά τις μεμβράνες PRIME XR PLUS, XR BLACK, και XR BLUE ™ ως επαρκές μέτρο προστασίας από τις υπεριώδης ακτινοβολίες (UV).

Υβριδική κατασκευή βαφής-μετάλλου

Η μεμβράνη Hybrid Dye-Metallic προσφέρει υψηλότερη απόρριψη θερμότητας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές βαμμένες μεμβράνες και έχει ελαφρώς πιο ανακλαστικό φινίρισμα.

Προστασία Υπεριώδους Ακτινοβολίας

Η τεχνολογία κεραμικών σωματιδίων εμποδίζει τη συντριπτική πλειοψηφία της ηλιακής ακτινοβολίας που προκαλεί θερμότητα — διατηρώντας το εσωτερικό του οχήματος δροσερό και βελτιώνοντας την απόδοση της κατανάλωσης καυσίμου. 

Τέλειο Σήμα

Σε έναν ψηφιακό κόσμο, η αποτελεσματική επικοινωνία είναι το κλειδί. Η κατασκευή των μεμβρανώ νανο-κεραμικής τεχνολογίας δεν παρεμβαίνει στα σήματα ραδιοφώνου, κινητής τηλεφωνίας ή bluetooth.

Τέλεια Αισθητική

Το μαύρο χρώμα των επιλογών μεταλλιζές απόχρωσης παραθύρων ταιριάζει πολύ με την απόχρωση του οχήματος σας και παραμένει το ίδιο σε βάθος χρόνου.

Τέλεια Απόδοση και Αξία

Οι μεταλλιζέ υβριδικά μεμβράνες είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και τιμής.

ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Ασφάλεια και ομοιομορφία

Όταν η άνεση και το χαμηλό κόστος είναι βασικές ανάγκες, οι έγχρωμες μεμβράνες παραθύρων δεν θα σας απογοητεύσει. Το PRIME CS BLACK μπορεί να κόψει τη λάμψη, να προστατεύσει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV και να κάνει κάθε ταξίδι πολύ πιο ευχάριστο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • PRIME CS BLACK – VLT: 5, 15, 20, 35, 50, 55, 70, 88

Το Skin Cancer Foundation συνιστά τις μεμβράνες PRIME XR PLUS, XR BLACK, και XR BLUE ™ ως επαρκές μέτρο προστασίας από τις υπεριώδης ακτινοβολίες (UV).

Μειωμένες αντανακλάσεις

Οι μεμβράνες Dyed Window Tint μειώνουν τις εκτυφλωτικές λάμψεις του ήλιου, ενισχύοντας την ορατότητα και μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών.

Άνεση και οικονομία

Οι έγχρωμες μεμβράνες οχημάτων εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία θερμότητας και διατηρεί το όχημά σας σε άνετη θερμοκρασία καθώς βελτιώνει και την απόδοση καυσίμου.

Προστασία Υπεριώδους Ακτινοβολίας UV

Οι μεμβράνες Dyed Window παρέχουν προστασία SPF 500 που εμποδίζει αποτελεσματικά πάνω από το 99% των επιβλαβών ακτίνων UV που μπορούν να οδηγήσουν σε πολυάριθμους καρκίνους του δέρματος, πρόωρη γήρανση και βλάβες στα κύτταρα του δέρματος.

Τέλειο Σήμα

Σε έναν ψηφιακό κόσμο, η αποτελεσματική επικοινωνία είναι το κλειδί. Η κατασκευή των έγχρωμων μεμβρανών δεν περιέχει μεταλλικά σωματίδια σιγουρεύοντας έτσι ότι δεν παρεμβαίνει στα σήματα ραδιοφώνου, κινητής τηλεφωνίας ή bluetooth. 

Τέλεια Αισθητική

Το μαύρο χρώμα των έγρωμων μεμβρανών Dyed Window Tint παραμένει το ίδιο με τα χρόνια και ποτέ δεν ξεθωριάζει ή γίνεται μωβ.

Μας εμπιστεύονται

Επίσημος εγκαταστάτης XPEL

Πιστοποιημένο και εγγυημένο αποτέλεσμα

Κλείστε ραντεβού